Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Hvordan styler man sine sweatpants?

Stilguide fra Kaufmann

Sweatpants fik nærmest en renæssance under corona-tiden og selvom denne tid forhåbentlig er helt ovre, så er sweatpants fortsat populære og nok et produkt de fleste ikke kan leve uden. Hvis du agter at vise dig offentligt i sweatpants kræver det dog, at de er nye og pæne. Det betyder, at det par, som du har slidt op under lockdown, skal skiftes ud med et nyt par. Her skal du kigge efter farven, materialesammensætningen og formen for at ramme rigtigt. Vi har udvalgt nogle af vores favoritter fra denne sæson og viser måden du kan style dem på.

Se alle vores sweatpants her

Hvordan styler man sine sweatpants?

Søndagssættet

Sweatpants er noget af det mest behagelige der findes og det bedste at iklæde sig i weekender på sofaen, eller om aftenen efter en lang arbejdsdag. Derfor er de første sweatpants, vi har valgt at fremhæve med matchende overdel fra brandet C.P. Company. Det er vel nok de sweatpants du kommer til at bruge mest og derfor har vi valgt et basic sæt af høj kvalitet, som du også kan matche med andre ting i garderoben.

Hvordan styler man sine sweatpants?

Sweatpants til pænere brug

Ja du hørte rigtigt, sweatpants til pænere brug. Det betyder ikke at du kan iklæde dig et par sweatpants til den kommende middag eller fest, men derimod på en lang weekend gåtur eller lignende. Sørg for at find en par neutrale sweatpants uden for meget logo og gør lidt ekstra ud af de overdele du tager på. Det er nemlig på valg af overdelene, der gør at du kan slippe afsted med at have et par sweatpants på andre steder end sofaen derhjemme. Til dette outfit har vi valgt et par simple sweatpants fra BLS og styles dem med en skjorte fra Les Deux, Creme farvet strik fra NN07 og en overgangsjakke fra Barbour.

Hvordan styler man sine sweatpants?

Et træningsoutfit med stil

De sidste sweatpants i vores guide er beregnet til træningscentret eller til og fra. Det er et lidt mere sporty look fra BOSS med tilhørende overgangsjakke. Selvom man er til træning, kan man stadig godt have fokus på sin personlige stil og med dette eksklusive sæt fra BOSS, bliver du en af de bedst klædte i fitness-centreret.

Vi har et stort udvalg af sweatpants og hvis ingen af ovenstående fristede, skal du nok kunne finde et par i vores butikker eller her.