END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Sådan pakker du bedst

Hvad skal jeg have med på ferie? Det spørgsmål har du nok stillet dig selv et par gange, og forhåbentligt bliver det relevant at stille spørgsmålet igen til sommer. For at hjælpe dig til at besvare spørgsmålet, eller om ikke andet hjælpe dig til at pakke bedre, har vi lavet den korte guide med et par tips og tricks.

1. Lav en pakkeliste

Det er altid en god idé at lave en pakkeliste til ferien, så du er sikker på, at få det med, du behøver og ikke glemmer noget. Man kan med fordel gennemtænke, hvad man måske vil få brug for, og hvad man kunne tænke sig at have på de forskellige dage, man er afsted. Du kan med fordel skrive en note i hånden eller på din telefon; pakkeliste weekendtur, pakkeliste til solferie, huskeliste til sommerhus etc. På den måde har du også en skabelon, som du kan tage udgangspunkt i næste gang, du skal afsted.

På den måde er du sikker på at huske badebukserne til solferien, skjorten og de rigtige sko til forretningsrejsen, et par ekstra sko til de mange skridt, du skal tage på storbyferien osv.

2. Forbered dig

Gennemtænk hvad du skal, så du har et godt overblik over hvilke beklædningsgenstande, du har brug for. Tjek eventuelt vejrudsigten. Det er en god idé at pakke, så dine beklædningsgenstande kan matches på kryds og tværs. På den måde får du mere ud af det, du pakker, du behøver ikke pakke lige så meget, og du står ikke pludselig med et problem, hvis du har spildt på skjorten.

Vi anbefaler, at du som minimum medbringer et par jeans, et par sandfarvede chinos, en hvid skjorte, en lyseblå skjorte, eventuelt en poloshirt og en blå blazer. Det er beklædningsgenstande, der er nemme at kombinere og dresse op og ned. Har du husket det essentielle: boardingpass, pas, kreditkort, eventuelt kontanter, din telefon, din oplader, headset og lignende? Det kan være en fordel at opbevare de forskellige ting i mindre beholdere eller zipbags for sig, så de er lettere at have lige ved hånden.

3. Lad os få pakket

Når du skal pakke dit tøj i tasken, kan du med fordel putte slips, et ekstra ur, bælte eller andre mindre løse genstande ned i dine sko for at spare plads. Hvis ikke du er så god til at folde tøj, kan du med fordel rulle tøjet. Afhængigt af hvordan man pakker sin taske, kan man potentielt også have mere i tasken, hvis tøjet er rullet fremfor foldet. Desuden kan det hjælpe til, at dit tøj er mindre krøllet, når du når til din destination og pakker ud.

Det er en god idé at starte med at putte tunge ting i tasken først. Start eksempelvis med sko eller jeans. Pakker du i en kuffert med hjul, så sørg for at disse genstande er nederst. Det fordeler vægten bedre, og gør tasken eller kufferten nemmere at have med at gøre, samtidig med at det stabiliserer resten af det, du pakker ovenpå.

4. Hvor langt skal du?

Hvis du skal langt, kan det være en god idé at pakke en backup taske, som du kan medbringe som en del af din håndbagage med det mest essentielle til turen: toiletsager, undertøj, strømper, en t-shirt, en skjorte og et par ekstra sko.

Skal du på forretningsrejse, og der er tale om en kort flyvetur, kan du med fordel rejse i dit jakkesæt eller blot i jakken, for ikke at skulle pakke den ned. Den fylder meget i tasken, og den bliver formegentligt mindre krøllet af, at du rejser i den, end hvis den skal ligge i en taske.

Det er altid en god idé at medbringe et par solbriller lige meget, hvor du skal hen, og hvad dit formål med turen er. Hvad end du skal på forlænget weekend i en storby, på forretningsrejse eller i sommerhus, håber vi, at vores guide til at pakke kan hjælpe dig. God tur!