END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Outdoor tøj med stil

Outdoor påklædning har infiltreret mainstream mode igennem de sidste par år. Alt fra vandrestøvler, til dunjakker og endda fars favorit, fleecen, er nu blevet trendy.
Outdoor påklædning med stil

Det er let at se hvorfor: Outdoor påklædning er nu blevet en blanding af stilet og funktionelt, hvilket gør det til den perfekte tilføjelse til din daglige garderobe eller de årlige vandreture. Og se det i øjnene: du skal mere ud i naturen. Hele det smukke landskab derude, de bølgende bakker og kornmarker, som er det nærmeste man kommer på et flot idyllisk maleri. Heldigvis gør tøjmærker og designere det nu lettere end nogensinde før, at se stilet og godt ud, imens man vandrer (Selvom det potentielt kun er til den nærmeste bar).

Nysgerrig? Her er alt hvad du behøver at vide:

Hvad går outdoor trenden ud på?

Udendørstøjets infiltration af herretøjsscenen er ikke ligefrem helt nyt. De originale udendørs beklædningsgenstande som dunjakker, tykke fleece og old school vandrestøvler har længe været almindeligt inventar i AW-kollektionerne af førsteklasses modebrands. Den seneste bølge af outdoor trenden har imidlertid set et skift væk fra vintage beklædningsgenstande over til det mere tekniske.

Outdoor påklædning med stil

Mode-godkendt outdoor beklædning

Fleece

At fleecen er mode-godkendt, betyder at det er en af de bedste ting man kan købe før vinteren - de er ufatteligt varme og håbløst behagelige. Og nu hvor tilsyneladende alle udendørs og designerbrands er kommet ind i herrefleece-”gamet”, har du flere stilrige muligheder lige ved hånden end nogensinde før.

Shell jakker

Selvom det længste, du planlægger at gå, er til bussen, så er der trøst at finde i at vide, at en shell jakke både er en barriere mod vind og regn. I stedet for store og tunge jakker, som folk bliver trætte af at bære, så tilbyder shell jakker en strømlinet pasform og et glat ydre. Det er en af de mest efterspurgte vinterjakker, pga. det faktum at de både er moderigtige og funktionelle.

Outdoor påklædning med stil

Mellemlags dunjakker

Der er ikke meget, der kan fange varme som en god dunjakke. De puffede vidundere er en hjørnesten i vandretrenden, og er lette, flotte og intet mindre end en fornøjelse at have på. En god mellemlagsdunjakke vil sidde behageligt og stilet, uden at du til at ligne Michelin-manden.

Se alle vores dunjakker her

Outdoor påklædning med stil

De bedste outdoor fashion brands

Barbour

Ved Barbour går du aldrig galt i byen. Familiebrandet Barbour har nemlig modtaget en såkaldt Royal Warrant fra den engelske dronning, hvilket fortæller meget om brandet og dets kvalitet. Deres grundlæggende principper bygger på høj kvalitet, fokus på de små detaljer og lang holdbarhed. Især deres jakker er kendt for den høje kvalitet og slidbare materialer, så du kan have den på i både blæst og regn.

Se alt fra Barbour her

Parajumpers

Når vi siger Parajumpers, snakker vi om italiensk high-end mode i verdensklasse. Når du køber en Parajumpers jakke, får du en jakke i en udsøgt kvalitet og med en eminent pasform, som gør den meget mere behagelig at have på. Parajumpers jakker er inspireret af de jakker, som mændene i redningsorganisationen bærer til hverdag. De skal nemlig kunne klasse alle former for vejr og samtidig være yderst funktionelle. Desuden er designet udført på den smukkeste måde, da der er lagt stor vægt på alle detaljer.

Se alt fra Parajumpers her

Outdoor påklædning med stil

C.P. Company

C.P. Companys tøjdesign har gennem tiden udført forskning og designet militære uniformer og arbejdstøj. Det Italienske brand er blevet kendt for sit funktionelle, militærinspirerede overtøj og brugen af innovative stoffer, forarbejdningsteknikker og stilfulde design. C.P. Company leverer moderne feltjakker, shell jakker, sweatshirts og meget mere stilet tøj til garderoben.

Se alt fra C.P. Company her