END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Cyber Monday

Cyber Monday hos Kaufmann

Den første mandag i december er en ganske særlig dag, og det har intet at gøre med kalenderlys, sne eller nisser på loftet. Nej, denne mandag er noget helt særligt, fordi webshops over hele verden holder Cyber Monday – en dag med tilbud langt udover det sædvanlige. I skarp kontrast til Black Friday er konceptet med Cyber Monday kort og godt, at forbrugerne får adgang til fænomenale tilbud helt uden at rejse sig fra sofaen. Har man adgang til en smartphone, en computer eller en tablet, kan man tilgå tusindvis af tilbud. Også I Danmark har vi taget dagen til os. Hvert år er Cyber Monday-tilbuddene lidt vildere og udvalget lidt bredere end året inden. Af samme grund er flere og flere mennesker begyndt at holde en halv eller en hel dag fri fra deres arbejde, så de kan sidde klar ved tasterne, når de mange tilbud ruller henover deres skærme.

Find de bedste tilbud hos Kaufmann

Selvom det kan være fristende at blive hjemme fra arbejdet for at jagte skjorter og bukser til vilde priser, er det langt fra nødvendigt. Du kan sagtens købe lækre tilbudsvarer, når du sidder i toget på vej til arbejde, i bussen på vej hjem fra en ven eller når du alligevel står i kø i Netto. De bedste Cyber Monday-tilbud finder du naturligvis hos Kaufmann – i hvert fald når det gælder herremode. I år har vi flere tilbud på modetøj til herrer end nogensinde før og vi har glædet os til at præsentere dig for dem. I sortimentet af nedsatte varer er der både skjorter, bukser, sko, trøjer, overtøj og bælter, som alle er håndplukket af os. Vi går efter ekslusive varer i høj kvalitet, når vi udvælger tøj til dig, og i anledning af Cyber Monday kan du få mange af varerne på tilbud. Hvad mere kan man ønske sig?

Sammensæt din personlige stil

Når du går på jagt blandt vores urimeligt gode Cyber Monday-tilbud, har du rig mulighed for at sammensætte din egen personlige stil. Vælg imellem produkter fra mange af verdens absolut dygtigste og derfor også mest populære modehuse såsom Ralph Lauren, Emporio Armani, Hugo Boss, Tiger of Sweden, Versace, Tommy Hilfiger og Gant. For eksempel kan du kombinere en hvid polo fra Les Deux med et par sorte slim jeans fra Sand, en blå slipover fra Lacoste, et par brune lædersko fra Ahler og et eksklusivt, brunt herreur fra Arne Jacobsen. Med sådan et sæt kan du ikke undgå at blive den mest stilede herre i lokalet, uanset om du sidder i møder på kontoret, spiser kage til barnedåben, nyder et glas rødvin (nærmere tre) til familiejulefrokosten eller noget ganske fjerde. Sammensæt din personlige stil hos Kaufmann på Cyber Monday.

Den bedste service på Cyber Monday

Hos Kaufmann kan du være sikker på at få den bedste service alle årets dage – også på en dag så hektisk som Cyber Monday, hvor mange forretninger bukker under for presset. Vi sætter en ære i altid at behandle dig med den største respekt, når vi bruger vores mareårige erfaring og store ekspertise til at rådgive dig i forbindelse med dit næste køb. Når du handler på vores webshop i forbindelse med Cyber Monday, kan du nyde godt af den ekspertviden om herretøj, som har kendetegnet Kaufmann lige siden virksomhedens grundlægger Axel Kaufmann åbnede den allerførste forretning i Aarhus. Det skete helt tilbage i 1908, og siden er der naturligvis sket mange ændringer i virksomheden, men vores ekceptionelt gode service forbliver den samme. Når du på Cyber Monday går på jagt efter den nyeste herremode i vores webshop, er du således garanteret en sikker og tryg nethandel. Derudover kan du glæde dig til at få dine varer leveret direkte til din fordør blot få dage efter dit køb.

Black Friday