END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Gant

GANT
GANT
GANT

Vælg Kategori

  • 76 Varer fundet

  Gant

  Dette elegante tøjmærke giver dig New England staternes autentiske og traditionsrige kultur i form af klassisk, amerikansk sportswear. Brand’et er således for manden, der ønsker en casual stil tilsat et strejf af klassisk europæisk elegance. ”The Essence of Life” – er det, der skinner igennem i deres design og du kan få den skønne blanding af ’amerikanske casualness’ og 'europæisk coolness' blandt vores udvalg af Gant strik. Deres designs varierer meget, hvorfor de rammer en bred målgruppe af mænd, hvor fællesnævneren er ønsket om høj kvalitet, luksuriøse materialer og en god pasform. Funktionalitet er ligeledes høj, hvorfor mange vælger netop dette tøjmærke, når det gælder tøj til hverdag, fest, golf, cricket eller lign.

  Inspireret af den amerikanske østkyst er Gant polo, Gant skjorte mm.

  Det populære mærke er grundlagt i 1949 på den amerikanske østkyst I New Haven, Connecticut og er blevet synonym med New England staterne – stedet, som er en konstant kilde til inspiration for berømte kunstnere, fotografer og andre kreative sjæle fra hele verden. En af disse sjæle var ukraineren Bernard Gant, som i starten af 1900-tallet, efter nogle år i New York, rejste til New Haven for at fremstille skjorter for nogle af de bedste brands i branchen. Over hvert et knaphul var trykt et diskret ’G’ som et symbol på det gode håndværk. Og håndværket - det var helt i top, hvorfor Hr. Bernard sammen med sine to sønner grundlagde tøjmærket. Et håndværk, der i dag også er kendetegnende for brand’et og som i tidens løb har skabt en kæmpe tøjsucces. Du finder et stort udvalg af Gant skjorter her hos Kaufmann og i vores butikker.

  Gant herretøj er din garanti for eksklusivt design og luksuriøs kvalitet

  Brand’et har siden begyndelsen i 1949 været indbegrebet af en autencitet, som sjældent er set lignende i den internationale modebranche. Når man rejser gennem New England staterne Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont, rammes man af den autentiske, traditionsrige og nede-på-jorden stemning, som viser sig i de hvide træhuse, fyrtårnene og det grå skiffer, for slet ikke at tale om de flotte kyster. Alt dette afspejles i de design, du oplever, når du køber Gant polo, Gant skjorte, Gant jakke, caps og meget mere. Herudover har designerne bag Gant herretøj formået at forene dette udtryk med høj kvalitet, god pasform og ikke mindst lækre materialer og herved skabt et helhedsindtryk, der ikke findes mage.

  Køb Gant online hos Kaufmann.dk

  Hvad der startede som én mands vision om at skabe den perfekte Gant skjorte, har igennem årene udviklet sig til at blive en global livsstil i over 70 lande. I 50’erne og 60’erne var brand’et kendt under betegnelsen 'American Sportswear' og i 80’erne, da tre svenskere satte deres europæiske præg på det østamerikanske brand, fik mærket sin europæiske twist, hvilket var med til at gøre brand’et anderledes end så mange andre designer mærker. Den amerikanske sportsstil er dog stadig gennemgående i deres kollektioner, da denne stil - ifølge dem - altid vil overleve. Her hos Kaufmann.dk bruger vi meget tid på at håndplukke de allerbedste af deres designs og sammensætte vores helt egen kollektion af Gant polo-shirts, hat, slips, skjorter og meget mere.