END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Eton

Eton
Eton
Eton

Vælg Kategori

  • 53 Varer fundet

  Eton skjorter og slips

  Når det gælder enestående kvalitet, så er Eton skjorter og slips i en hel særlig liga. Med mere end 75 års erfaring inden for faget, har det svenske tøjfirma oparbejdet en særlig evne til at skabe en unik kombination mellem de gamle, klassiske skræddertraditioner, moderne design og høj kvalitet. Ét af kendetegnende ved dette brand er, at de ikke lader tidens modetrends føre an i deres produktion af tøj til mænd. I stedet skaber de deres egne vedvarende trends – ”We want to create tomorrow’s vintage” er brandets mantra. Dét, der driver virksomheden, er altså ikke trends og tendenser i modeverdenen, men i stedet deres store passion for skjorter. De ved, hvad der ser elegant ud til en rigtig mand, og denne viden kommer til den grad til udtryk i Eton skjorter, slips, butterfly, tørklæder og meget mere, som du finder lige her på siden.

  Det gyldne tal er 45, når det gælder Eton skjorter

  Men hvorfor er det netop 45? Jo, ser du – det er præcis så mange dele en skjorte består af. Og det er 45 dele af den bedste kvalitet, når de designes og produceres af det svenske tøjfirma. Intet mindre. Lige fra starten har det målet at fremstille smukke skjorter. Kvalitet er kernen i det skrædderhåndværk, som giver hver eneste vare en enestående ydeevne. I 1928, lige efter Den Store Depression, var det svenske ægtepar, Annie og David Pettersson, tvunget til at lukke deres savværk. Derfor startede de en ny forretning, der fremstillede fine skjorter. Forretningen gik i begyndelsen under navnet Skjortefabrikken Special. Men da en af sælgerne ville forsøge sig med at afsætte skjorterne til det engelske marked, blev navnet lavet om. Det svenske navn, Skjortefabrikken Special, var simpelthen for svært at udtale for Englænderne, og derudover manglede navnet international klang. Mærkets navn kommer af det berømte og eksklusive Eton College i England. For til et eksklusivt mærke hører sig naturligvis også et eksklusivt navn.

  Køb Eton skjorter online

  Lige fra starten af har det været Etons mål at fremstille smukke skjorter i den højeste kvalitet. Og det har de sådan set gjort siden 1928. Kvalitet og fokus på hver en detalje er kernen i det skrædderhåndværk, som giver skjorten den enestående ydeevne. Virksomheden anvender kun de bedste materialer i deres produktion, og med mere end 80 års erfaring i bagagen skaber de tøj til den kræsne mand, som ønsker kvalitet og godt design. Her hos Kaufmann.dk er vi glade for at kunne tilbyde dig et udsøgt, håndplukket udvalg af forskellig tøj og tilbehør fra netop dette mærke, som vi selv værdsætter højt.

  Eton omfatter også slips, butterfly, smykker, tørklæder og meget mere

  Selvom Eton skjorter er den mest populære og eftertragtede vare fra tøjbrand’et, så omfatter deres kollektioner dog langt mere end dette. Du finder ligeledes både slips, butterfly, tørklæder, smykker og meget mere, og naturligvis i den samme enestående kvalitet og med samme sans for eksklusive detaljer, som du kender det. Målgruppen er bred, og det er nemt at kombinere tøjet med både klassisk og moderne stil.