END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Citta Di Milano

Citta di Milano
Citta Di Milano
Citta di Milano

Vælg Kategori

  • 24 Varer fundet

  Citta di Milano

  Citta di Milano habitter er garant for klassisk herremode i god kvalitet. Designet er stilrent og enkelt og dermed også tidløst - for der er ikke så mange dikkedarer, når tøjet fra det stilfulde mærke skal købes. Det er skabt til den moderne, klassiske mand, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design, kvalitet, pasform eller komfort, for tøjet rummer ganske enkelt alle fire elementer. Dette er desuden med til at gøre, at tøjet fra det populære, italienske brand er en sikker investering, når den formelle og tidløse del af herregarderoben skal fornyes og fremtidssikres - og det er endda til gode priser.

  Citta-di Milano designer jakker, skjorter og meget mere

  Det italienske brand er et sikkert valg af herretøj for manden, som ønsker garderoben sikret med tidløse klassikere, som kan bruges sæson efter sæson uden at blive forældet eller falmet. Deres talrige kollektioner består af alt fra formel og stilet herrebeklædning som Citta di Milano jakkesæt, skjorte og slips til lækkert vintertøj som halstørklæde og strik. Gennemgående for alle styles er det klassiske design og det samtidigt stilfulde look. De er uundværlige i enhver herregarderobe, da det tidløse og enkle udtryk kan kombineres med eller komplimentere snart sagt enhver stil.

  Citta di Milano jakkesæt og habitter hos Kaufmann.dk

  Hos Kaufmann.dk er vi faldet pladask for det stilfulde, italienske brand, og derfor finder du her på siden et stort udvalg af deres lækre kollektioner. Vi er glade for at kunne tilbyde dig en bred vifte af herretøj til mænd i alle aldre. Vores sortiment består blandt andet af lækre, eksklusive striktrøjer, der passer perfekt til et par jeans og uden over en skjorte til de lidt køligere dage. Derudover har vi et stort udvalg af Cita-di Milano jakker, der kan anvendes både som forårs- eller overgangsjakker og har en stor komfort. Herudover tilbyder vi også et bredt udvalg, når det gælder habitter og jakkesæt, der alle er holdt i det velkendte tidløse design, der gør dem anvendelige til både hverdag og festlige lejligheder. Fælles for hele kollektionen er, at de er skabt med den moderne mand for øje, så snit og længder er tilpasset den moderne mands bygning, og derfor falder rigtig godt til og giver en god pasform.

  Italiensk kvalitet, når det er bedst

  Udover det eftertragtede, klassiske design, så er Citta di Milano jakkesæt, jakke, skjorter og sweatshirts også kendetegnet ved at være skabt i eksklusive materialer. Det sikrer dig en høj kvalitet samt en rigtig lækker komfort, når du udvider din garderobe med påklædning eller tilbehør fra brand’et. Det betyder desuden også, at tøjet er holdbart og ikke hurtigt falmer i hverken farve eller slidstyrke, hvorfor en habit, jakke eller skjorte fra Citta-di Milano holder i mange år og derfor kan ses som en lille investering på længere sigt. Her på siden finder du det bedste af det bedste fra det italienske mærke, og vi sørger for løbende at udvide sortimentet, så det hele tiden er opdateret med de nyeste trends.