Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

STILGUIDE OM JEANS OG BUKSER

Herregarderoben skal indeholde bukser til enhver lejlighed. Pæne busker til fest, bukser til hverdagsbrug og bukser, som kan bruges til lidt af hvert. Ligesom med alt andet tøj, er mandens bukser afgørende for, hvad han ellers kan tage på af tøj. Så læs denne bukseguide godt igennem, inden du går på jagt efter nye benklæder.
Stilguide om jeans og bukser

De gyldne råd om jeans og bukser

Vælg en klassisk facon, når du køber jeans. Så kan de holde i mange år.

Vask altid jeans med vrangen ud af og lynlåsen lukket. - Dine jeans må gerne stramme lidt, når du køber dem, da de altid giver sig en smule.

Kombinér jeans og chinos med skjorte og jakke til fornem brug, og t-shirt og cardigan til hverdag.

Sørg for at bæltet i dine bukser matcher skoenes farve.

Jeans

Vi skal helt tilbage til 1850’erne og tysk-amerikaneren Levi Strauss for at lære om cowboybuksernes oprindelse. Levi Strauss designede først og fremmest jeans til hårdtarbejdende minearbejdere, som havde brug for slidstærkt arbejdstøj. I 1950’erne entrerede cowboybukserne også modeverdenen, og fra 1960’erne gjorde jeans for alvor sit indtog i hele verden. Jeans fornægter i dag ikke sin oprindelse. Prædikaterne ’slidstærk’ og ’holdbar’ holder stadig, og har du først købt et par jeans, er du fremtidssikret på det felt - velvidende at de vil holde mange år frem i tiden. Jeans går aldrig af mode, så sørg for at købe et par, hvor snittet passer perfekt til dig. Jeans kan bruges af mænd i alle aldre og næsten til enhver lejlighed. Kombiner dem med en skjorte og blazer til de finere lejligheder og med en polo eller T-shirt, hvis du vil køre hverdagsstilen. Kaufmann sælger designer jeans fra bl.a. BOSS, Sand, ReplayJacob Cohen og Tommy Hilfiger.

Stilguide om jeans og bukser
Stilguide om jeans og bukser

Chinos

De kakifarvede lærredsbukser i bomuld - også kaldet chinos – er en klassiker. Chinos blev oprindelig brugt i militæret, men efter 2. Verdenskrig blev de en del af moden og slog for alvor igennem i 80’erne. I dag har stort set alle modefirmaer chinos i deres kollektioner. Chino-bukserne er en tand finere end jeans – dog stadig uformelle i forhold til pænere bukser og jakkesæt. Godt nok går chinos godt med skjorte, slips og jakke, men de skal dog aldrig bruges til højtidelige lejligheder som fx bryllup. Chinos har de seneste år været en etableret del af herremoden. Da de fås i stort set alle farver, vælger du selv, om du vil være klassisk og diskret, eller om du foretrækker en noget mere opsigtsvækkende modefarve. Er chinos noget for dig, så tag fx et kig på Kaufmanns chinos fra brand som BOSS, NN07, Polo Ralph Lauren.

Mest populære bukser

Mest populære bukser

<
>