Woolrich

  • 0 Varer fundet

Uld siden 1830

Woolrich har været rig på uld siden 1830 - Det var dengang John Rich II, søn af en engelsk uldkarter, rejse fra sin hjemby Liverpool og drog mod USA med håb om et bedre liv. Rich familien slog sig ned i i en lille by med emigranter fra europa og byggede "the Woolrich Woolen Mills", hvor familien startede en uldproduktion. Hr. Rich himself drog langs jernbanen og vejen i Pennsylvania, og solgte de producerede tekstiler og dusinvis af uldsokker til det kolde vejr i det nordlige USA.

Det blev starten på et brand, der er karakteriseret ved kvalitet, komfort, holdbarhed kombineret med innovation og enkelt design. Wollrichs jakker kan med sikkerhed klarer det danske vejr og du skal ikke bekymre dig om, at det om et par år går af mode, for brandet leverer jakker udenfor hurtige og forbipasserende modetendenser - det er grunden i deres 180 års succes.

Woolrich har været synonym med outdoor kvalitetstøj for over 180 år. Og ja, du læste rigtigt. Siden 1830 har Woolrich John Rich&Bros leveret jakker og outdoor-udstyr til mænd, der sætter pris på kvalitet. De kombinerer deres historiske identitet med nutidig fortolkning af den ikoniske americana stil med tendenser fra militæret og outdoor.