Wolverine

  • 0 Varer fundet

"The world's most comfortable boots"

Siden 1883 - altså i over 125 år - har Wolverine været en vigtig medspiller i opførelsen af et utal af amerikanske skyskrabere, jernbaner og landeveje. Wolverine blev nemlig grundlagt med et formål: at forsyne de hårdt arbejdende med solidt og sikkert fodtøj. Wolverine har altså altid været en fast bestanddel i de amerikanske arbejderes mundering – og sådan vil det sikkert blive ved med at være, så længe Wolverine kan bryste sig af at producere noget af det mest slidstærke fodtøj i verden. I USA er Wolverine, hvad Mascot og Kanvas er her hjemme; solidt og modstandsdygtigt arbejdsudstyr, som modstår selv de hårdeste belastninger.

Med den årelange erfaring, er der åbenbart ikke noget der kan stoppe Wolverine. Lige nu ser det ud til, at brandet vil bestå i mindst 100 år mere. Wolverine fremtidssikrer sin egen eksistens ved et konstant fokus på innovation og udvikling, både hvad angår design og kvalitet. Hos Wolverine har man nemlig en ambition om at udvikle det bedste fodtøj til arbejdsmanden, som har brug for absolut komfort, når en lang arbejdsdag skal gennemføres – uden ømme fødder. Wolverine mener det altså alvorligt, når de proklamerer, at ”Wolverine is the world’s most comfortable boots”.

Som med så mange andre brands, der oprindeligt har haft en funktion på arbejdsmarkedet, så er Wolverine de senere år blevet et stilsikkert bekendtskab i modeverdenen. Støvlerne er bygget til at modstå hverdagens slid, hvad enten det er på arbejde, i skoven eller på vandreturen, og så gør de det tilmed i overordentlig god stil. Kom ind i Kaufmann og tjek udvalget af Wolverine støvler eller køb dem online på kaufmann.dk.