Triwa

  • 0 Varer fundet

Triwa ur - forpligtelse over for dig selv

Et Triwa ur er skabt med forpligtelse til at give dig et produkt, som reflekterer individuel stil og personlighed. Brandets integritet kommer fra at stile mod at være en leder i branchen. En, som ikke vil halse i hælene på andres kreativitet. De bliver altid glade for at se stilige og farverige mennesker, der selv stiler mod at være fødte ledere, bære deres ure og accessories. Et Triwa ur er lavet med forpligtelse over for dem selv og for dig, der ønsker at bære deres produkter. De designer kreative herreurer med øje for attitude og individualitet - og så er de død seriøse om at være legesyge og uhøjtidelige. Samtidig forpligter de sig også over for dig, der bærer produkter, som er individuelle, provokerende og ikke mindst smarte.

Design på en anderledes og transformerende måde - Triwa

Dette svenske brand har hovedkontor i Malmø, og designet af alle deres ure sker i Sverige, hvor det bliver gjort med stor passion og kreativitet. Navnet ”Triwa” har virksomheden valgt, da det faktisk står for mere end bare ordlyden - det er nemlig forkortelsen af ”Transforming the Industry of Watches”. Filosofien bag Triwa går ud på, at muligheden for at designe ure til både mænd og kvinder skal være lige til, og desuden skal det gøres på en anderledes og transformerende måde, som giver plads til både eksklusive og fine detaljer i alle afskygninger. Triwa ønsker at skille sig ud fra mængden, og dette gør de ved at kombinere materialer og farver, der ikke bliver brugt særlig meget hos andre producenter af ure.

Triwa ure - højkvalitets læderrem samt pålideligt urværk

Triwa ure har de lækreste læderremme, og ved en tredjedel af urene er den faktisk organisk. Denne type rem er fremstillet af svenskeren Tärnsjö Garveri, og selve læderet kommer fra svenske kvæg - dog er designsene udelukkende lavet af Triwa selv. Det gode ved Triwa ure er, at du kan købe et og skifte remmen, som du vil. Det eneste det kommer an på, er hvilken rem, der passer bedst til din stil. Det kan også være, du har gået så meget med uret, at det er blevet slidt - her er dette en perfekt løsning. Sammen med denne højkvalitets læderrem får du også et urværk, der både er pålideligt og driftssikkert, og nogle af dem har endda en indbygget kronograf. Desuden er det vandresistent - alle sammen fede detaljer!

Køb et Triwa herreur online hos Kaufmann.dk

Som mand er der ikke mange accessories at vælge mellem, men det gør heller ikke så meget. Så behøver vi kun koncentrere os om én ting, og det er vores armbåndsur. Et Triwa herreur er nok det mest udtryksfulde accessory, du overhovedet kan bære, og det udstråler både overskud, selvtillid og kontrol. Der findes et hav af forskellige modeller og endnu flere remme, så du har de bedste muligheder for at skabe din personlige urstil. Find et udvalg af dem lige her på vores hjemmeside eller kom forbi en af vores butikker og prøv uret på. Her står vores dygtige personale klar til at tage imod dig.