Superdry

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Superdry

Titlen som ét af de mest karakteristiske tøjmærke, der findes i modeverdenen i dag, må siges at tilfalde dette britiske brand. De er ikke bange for at eksperimentere med mønstre, farver og grafiske prints, hvilket er resulteret i karakteristiske, farverige og dynamiske styles, hvoraf de unikke, ungdommelige og casual Superdry t-shirts nok er de mest velkendte. Herudover laver Superdry dog også bukser, vest, jakke, polo, skjorte, strik, hue, sweatshirts og meget, meget mere. Alt sammen i dette meget kendetegnende design med en afslappet og ungdommelig stil, der henvender sig til den lidt yngre, stilbevidste målgruppe, som ikke er bange for at tiltrække opmærksomhed og beundrende blikke.

Superdry jakker, jeans, skjorter og t-shirts – en kombination af Japan og Amerika

Det britiske tøjmærke blev til på baggrund af en rejse, og dermed også på baggrund af kulturforskelle. Den inspirerende og altafgørende rejse havde Tokyo som destination, hvorfor mærket i 2003 opstod ud af mødet mellem japansk grafik og amerikansk vintage-stil – selvfølgelig med værdierne fra det britiske skrædderfag. Resultatet er ikke at tage fejl af: en unik, urban, farverig og ungdommelig stil, der rummer prints og mønstre af en helt særlig street karakter. Manden, der har hang til fede t-shirts, kan roligt investere i dette mærke, som kan bruges med et par jeans eller chinos og et par trainers eller sneakers for at opnå et casual og sporty look, der ikke lader sig gå ubemærket hen.

Superdry er mere end t-shirts

De populære t-shirts må siges at være brand’ets ultimative kernekompetence. Det var da også med netop denne style, at det hele begyndte – ejeren og designeren, James Holden, var i slutningen af 80’erne bare 18 år, da han solgte sine hjemmelavede t-shirts på kunstskolen, hvor han studerede og på skateboardkonkurrencer, som han tunerede. Det var dengang under navnet Bench – senere startede han det nu storsælgende firma, som overhalede Bench med flere banelængder. Tøjmærket er dog mere end blot t-shirts, og Superdry er også kendt for deres jeans, caps, skjorter, sko, veste og meget mere, der i dag bliver solgt i mere end 20 lande i hele verden.

Lad dig inspirere af Superdry online

Når stjerner som blandt andet David Beckham vælger at iklæde sig tøj fra det britiske mærke, så er det ikke uden grund. Det er blot endnu et bevis på deres storslåethed og evne til at skabe unikke styles, der imponerer og inspirerer selv nogle af verdens største stilikoner. Blandingen af det japanske design og den amerikanske kultur tillige med en god håndfuld britisk kvalitet har skabt et brand med sin helt egen stil og klasse, som i dén grad skiller sig ud blandt mange andre mærker. Hos Kaufmann.dk og i de mange Kaufmann butikker rundt om i landet finder du et solidt udvalg af Superdry t-shirts, vest, jakke, bukser, skjorte, hat, blazer, caps og meget mere. Alt sammen håndplukket og nøje udvalgt til den kræsne mand, der ønsker design og kvalitet af høj klasse.