State of Art

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

State of Art og Porsche går hånd i hånd

Det stilfulde tøjmærkes historie går helt tilbage til 1936, hvor Albert Westerman Senior, i samarbejde med sin søster, grundlagde et strikkeatelier. Selve modemærket State of Art så dagens lys i 1987 og har siden da været tæt forbundet med de ældre og elegante sportsbiler fra Porsche. Man har etableret et 500 m2 stort værksted i det i alt 10.000 m2 store fabriksanlæg, hvor man udelukkende reparerer og restaurerer ældre Porsche-modeller. Der er ikke tale om en tilfældig forbindelse mellem de to genrer. Tværtimod ses passionen for klassiske biler tydeligt i det moderne-klassiske tøj. Så er du til Porsche, er du helt sikkert også til tøj fra State of Art.

State of Art er et bevidst stilvalg

Hvert år sætter State of Art sit præg på det store tøjmarked med 8 helt nye tøjkollektioner. Disse alle til mænd med en aktiv livsstil. Den store passion for elegant og stilet modern-classic tøj med kombinationen af de historiske sportsbiler, tiltaler en helt særlig gruppe af mænd, der forstår sig på et klassisk touch, og tør udstråle en personlig bevidsthed om moderne design og et sporty look. Med de klare referencer til motorsporten og de klassiske biler har man dannet grundlaget for et tøjmærke, der altid vil udstråle en særlig bevidsthed og en stil, der altid vil være eftertragtet af alle mænd, som ikke har noget imod at udvise et stilfuldt image.

Hold dig varm og stilsikker i en State of Art strik

Når du ifører dig en striktrøje fra det hollandske modemærke, får du ikke blot mulighed for at holde bedre på varmen, men du ifører dig samtidig en helt igennem kvalitetsstrik med et klassisk design, der får dig til at se godt ud i enhver lejlighed. Den høje kvalitet i produktionen stammer fra den 80-år-lange historie med tekstilproduktion, som familien bag State of Art tøjmærket besidder. De klassiske farver går perfekt med et par mørke jeans i sort eller blå, og besidder en række flotte detaljer, som samtidig gør den perfekt i finere situationer.

Køb herre skjorter og trøjer fra State of Art hos Kaufmann.dk

Med den klassiske stil i både skjorter og strik fra State of Art, går du på ingen måde galt i byen. Tværtimod giver de behagelige farvevalg og ydmyge detaljer i designet et stilsikkert element i din garderobe, som du ikke vil lade hænge længe af gangen. Skjorterne fås i tern med op til flere behagelige farver, men også i helt enkelte lækre og matte farver, der underspiller det elegante snit. Ikke nok med det fremhæver det også det simple i designet nøjagtigt som en klassisk sportsvogn fra Porsche vil se ud. State of Art er et stensikkert valg af kvalitetstøj til din garderobe.