Sejr Copenhagen

Sejr Copenhagen
Sejr Copenhagen
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Sejr Copenhagens vej til toppen

Sejr Copenhagen blev lanceret af parret Birgitte Sejrsen og Peter Aaholm tilbage i 2009. Det er et dansk brand, der beskæftiger sig med produktion af lædertasker, smykker og accessories. Birgitte Sejrsen fungerer som hoveddesigneren bag alle deres produkter. Sejr Copenhagen-tasker er især kendt for de naturlige materialer og produkternes stilfulde udtryk. Hun har en baggrund som retsmediciner, hvor hun efterfølgende har læst fashion og design på en privat mode- og fashionskole i København. Det er tydeligt at se hendes udtryk i alt, hun designer for Sejr Copenhagen. I alt lige fra deres håndlavede, minimalistiske smykker til deres tidløse og eksklusive lædertasker. Uanset, hvilket produkt der er tale om, kan du være sikker på, det er i højeste kvalitet.

Lædertaskerne med en helt speciel historie og produktionsmåde

Sejr Copenhagen-tasker opnår et råt look gennem deres unikke, naturlige materialer. Alle taskerne er lavet fra det smidigste kvalitetslæder fra sydamerikanske kvæg. De sydamerikanske kvæg er kendt for deres tykke skind, der er fri fra insekter, grundet den kolde luft i Andesbjergene. Sejr Copenhagens tasker er håndlavede og er blevet olieret og vokset, for at bringe skindets smukke naturlige nuancer helt frem i læderet. Ligesom ingen kvæg er helt identiske, vil ingen af taskerne være helt identiske, grundet skindets naturlige nuancer. Kombinerer man de naturlige nuancer med et tidløst og eksklusivt design, får man bragt et helt unikt, råt look frem, der ikke er set før. Det er med andre ord et helt unikt håndværk, hvori alle detaljerne er blevet dyrket til perfektion.

Forlæng levetiden på din lædertaske

Før man begynder at pleje, rengøre og imprægnere sine lædervare, er det vigtigt, at man har sat sig ind i produktets materiale. Alle typer læder er forskellige og skal tilgås på forskellige måder. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind den medfulgte brugsanvisning. Sejr Copenhagen-tasker er altid blevet behandlet på fabrikken. For at kunne forlænge taskernes levetid, anbefaler vi kraftigt, at man vælger at imprægnere taskerne, før de tages i brug. Man bør imprægnere taskerne to gange årligt for at opnå det bedst mulige resultat. Derudover komplimenterer læderbalsam imprægneringen positivt. Balsammen gør, at skindet ikke tørrer ud, og at det derfor altid vil se nyt og sundt ud. Hvis der skulle forekomme pletter, har det en god virkning med brug af specielle rensemidler. Generelt for at kunne forlænge levetiden og bibeholde Sejr Copenhagens unikke look, vil det altid være en god idé - så vidt som muligt - at undgå at få vand på tasken.

Find og køb Sejr Copenhagen-tasker online hos Kaufmann.dk

Grundet lædertaskernes rå og moderne look vil det nærmest være umuligt at finde et look, hvor de ikke vil passe ind. Hos Kaufmann.dk har vi specifikt udvalgt det bedste af det bedste. Vi vil altid vejlede dig i forhold til, hvordan din Sejr Copenhagen-taske bedst skal plejes. Vi lever for at klæde vores kunder bedst muligt på til alle situationer. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi står altid til rådighed.