Sebago Docksides

Sebago Docksides
Sebago Docksides
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Sebago Dockside

Sebago Docksides sejlersko er siden deres oprindelse blevet et verdenskendt ikon inden for sejlerverdenen. Men som alt godt håndværk, der laves til en særlig gruppe af mennesker, er sejler skoene også blevet et ikon for os andre, der måske ikke lige har stor sejlbåd, bådplads og smider om sig med sejlbegreber. Men som brand’et selv udtrykker det, så er de klassiske sko ”Made for sailors. Loved by everyone”, og henvender sig derfor bredt til mænd, som elsker god kvalitet, ægte læder, høj komfort og skønt, maritimt design. Skoene er ideelle til stort set ethvert look, og kan kombineres med mange forskellige udtryk, hvorfor de er en sikker must-have til enhver herres skohylde.

Sebago Docksides sko er et sikkert valg til både hverdag og fest

Sebago Docksiders er en sejler sko - uden tvivl – men derfor kan os, der elsker den maritim-inspirerede stil, sagtens og med succes gå i skoene. I de seneste år, hvor netop den maritime stil er blevet inspirationskilde for alle de store modehuse, er sejlerskoene også kommet tilbage i modebilledet, der præges af chinos, polo t-shirts og lækre trøjer, og hertil er disse sko det perfekte match. Stilen er nemlig afslappet, elegant og kvalitetsbevidst, hvorfor den tiltaler mange på tværs af alder og stil. Den er et godt supplement til skohylden og er mere afslappet end den klassiske, fine herresko, men samtidig mere elegant end de sporty sneakers.

Sebago Docksides sejlersko er ikke kun til sejlere

For mere end 70 år siden blev det amerikanske brand grundlagt af tre indfødte fra New England. Skoene blev hurtigt populære takket være det unikke, maritime design og ikke mindst den store funktionalitet og høje kvalitet. De håndsyede sejlersko er håndsyet af ægte læder, har stor sømløs komfort og skridsikre gummisåler. ”Sejlerskoen” er ikke kun en definition for ”sko til sejlere” men mere en stil og en livsstil. Det har nogle af de allerstørste skomærker også fundet ud af og producerer således sejler skoen – men hvis det skal være originalt og autentisk, så er det Sebago Docksides sko, du skal sætte din lid til. De rummer en originalitet og ægthed, som mange prøver at efterligne, men som ingen endnu formår at matche 100 procent.

Køb Sebago Docksides online hos Kaufmann.dk

De mange forskellige sko med det originale ”sailor look” er i de seneste par år blevet uhyre populære, og det ser på ingen måde ud til, at det er en trend, der har tænkt sig at forlade de mange internationale catwalks lige med det samme. Foruden denne grund, så er vi hos Kaufmann.dk også dybt forelskede i dette look, hvorfor vi har håndplukket et lækkert udvalg af forskellige styles fra det amerikanske brand, der i dag designer, producerer og leverer sko til mere end 85 lande i hele verden. Modellerne varierer i både farver og design, så du kan helt sikkert finde det par, som kan supplere din garderobe og stil til punkt og prikke.