Pulcra

  • 0 Varer fundet

Pulcra

Navnet betyder ”smukke ting”, og det er lige netop, hvad denne italienske virksomhed designer og producerer. Pulcra laver specielle halstørklæder og andre tekstile accessories, der ikke bare varmer i en kold tid, men som kan være med til at fuldende ethvert moderigtigt look. De henvender sig primært til mænd, der for længst (eller netop i dette sekund) har opdaget, at tørklæder ikke bare er noget, du skal have på, når blæsten er strid. Nej, de mænd, der har opdaget, at halstørklædet faktisk er et item, der kan friske en kedelig cardigan, blazer eller t-shirt op, har fået fat i den lange ende - og kan heldigvis inkludere de lækre klude fra det italienske eksklusive brand i deres garderobe.

Pulcra tørklæder er italiensk design i verdensklasse

Den unge italienske virksomhed blev startet tilbage i 1982, som et ungt og dynamisk brand, der siden har tilegnet sig en stor viden, og som i dag sælger eksklusive tekstile accessories til en lang række af lande i hele verden. De har en bred viden og tilgang til tekstiler og er ikke bange for at eksperimentere med både tekstiler, fremstilling, farver og designs, hvorfor de løbende er med til at skabe nye trends og tendenser inden for deres område. Kvaliteten er enestående og utrolig eksklusiv både som følge af materialevalget og behandlingen heraf. Den vidner om en stor respekt, dedikation og viden omkring tekstiler og den måde, hvorpå de bearbejdes og håndteres.

Pulcra halstørklæder til den modebevidste mand

Med et Pulcra tørklæde kan du let pifte selv det mest enkle og diskrete outfit op og tilsætte en portion af tidens farver, mønstre eller andre trends. Det italienske firma har altid haft en finger på pulsen, når det kommer til design, og derfor undergår deres styles konstant fornyelse. I deres sortiment finder du desuden Pulcra halstørklæder, der kan supplerer enhver stil – med både livlige og iøjenfaldende farver og skarpe designs, men også de mere diskrete og klassiske looks er repræsenteret. Så hvis du er på jagt efter et accessories, der kan matche lige netop din smag og stil, så er det italienske brand helt sikkert et fremragende sted at starte din søgning.

Gå på jagt Pulcra tørklæder online hos Kaufmann.dk

Her på siden har vi håndplukket et udsøgt udvalg af forskellige tørklæder fra Pulcra, der varierer i både størrelser, udformning, farve, mønster og design. Vi er betaget af den høje kvalitet og deres unikke sans for detaljer, og derfor lader vi os gang på gang forelske i de mange lækre styles fra de italienske designerhænder. Derfor kan vi også kun opfordre dig til at tage et kig på de mange forskellige lækre styles og lade dig inspirere, betage og måske friste til at opfriske dit look med et af de mange eksklusive, tekstile accessories, som du finder her på siden. Vi opdaterer løbende vores udvalg med nye modeller og trends, så snart brand’et har nyt i ærmet.