Park Lane

Park Lane
Park Lane
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Park Lane – Casual men stadig sofistikeret

Det hele startede tilbage i 1984, hvor grundlæggerne havde en helt speciel kærlighed til Amerikansk sportstøjsmode, Amerikanske østkystlige traditioner samt den Britiske universitets intellekt og charme. Navnet på brandet er Park Lane, og hvis du spørger folkene bag, så omfatter navnet den Amerikansk Engelske livsstil, der har rødder ligeligt fordelt i London, England og New York, Amerika. For dem er Park Lane den ikoniske vej, hvor mennesker står side om side i et farverigt og attraktivt landskab i det historiske New England. Det er casual men samtidig også yderst sofistikeret, og på den måde får du noget tøj, der er behageligt at have på, uden at du behøver at gå på kompromis med det moderigtige look.

Historien bag er gennemført og gennemtænkt

Park Lane har hele vejen igennem været fascineret af det, de kalder American English. Alle deres kollektioner og styles er inspireret af en god blanding af engelsk og amerikansk. De har taget dele af den smukke og elegante livsstil, som man kan opleve i The Hamptons og kombineret det med det fine og sporty Ivy League-look. Denne kombination giver et klassisk og sofistikeret look med et sportslig twist, og det giver nogle unikke muligheder til den stilrige mand. Park Lane har også ladet sig inspirere meget af det hurtige byliv i New York City kombineret med den mere maritime livsstil i New Port. Denne måde at tænke på gør, at der skabes unik beklædning, der kombinerer bylivsstil med den mere afslappede stil, og det fungerer virkelig godt i enhver garderobe.

Resultatet af brandets filosofi er helt unikt

Der er ingen tvivl om, at Park Lane tænker anderledes, og sørger for at tænke i modsætninger og finde en måde at kombinere disse på. Resultatet af denne tankegang skaber unikt, stilrent og moderigtigt tøj til den moderne mand. Med tøj fra Park Lane får du casual tøj, der stadig er sofistikeret. Du får tøj, der har den perfekte blanding af britisk indflydelse med et specielt twist af New England – det er det, Park Lane kalder American English. Filosofien omkring brandet er at skabe tøj, der er behageligt at have på, men det er vigtigt, at der ikke bliver gået på kompromis med elegancen. Du får altså tøj, der er behageligt at bære, men samtidig virkelig elegant.

Køb Park Lane online hos Kaufmann

Vælger du tøj fra Park Lane er du garanteret tøj af den bedste kvalitet. Det er originalt og praktisk tøj, der kan inkluderes i enhver moderne mands hverdagsgarderobe. Brandet går meget op i deres design, og de bruger lang tid på at skabe hver enkelt detalje, så hvert produkt er unikt, og noget man husker. Hos Kaufmann er vi stor fan af brandet, og det lægger vi ikke skjul på. En Park Lane-skjorte eller jakke er nærmest uundværlig for enhver moderigtig mand. Det kan matches med alt i din eksisterende garderobe, og du mærker hurtigt den høje kvalitet og komfort. Du finder et stort udvalg af Park Lane her på siden, og vi er altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning.