Pantofola d'Oro

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Pantofola dOro

Den italienske familievirksomhed laver håndlavede sko med nøje udvalgte materialer i høj kvalitet og med stor funktionalitet. Det er et nærmest neurotisk fokus på detaljer, som har gjort brand’et til en af de største succeshistorier i den italienske sko-tradition. Deres hang til store præstationer har gjort Pantofola dOro sko, sports sko, trainers, sneakers og fodboldsko til en international succes med fokus på elegance og sport. Kendetegnet for brand’et er fleksibilitet og komfort, og har lige siden det hele startede udviklet sig til perfektion – ikke kun for professionelle sportsstjerner, men også for dig, der sætter pris på bevægelighed, fleksibilitet og pasform.

Pantofola dOro sneakers er en familietradition

Historien starter i 1886, hvor den gamle Lazzarini åbnede et skomagerværksted i Italien. Senere tog bokseren og barnebarnet Emido Lazzarini over, men var så utilfreds med sine ukomfortable boksesko, at han begyndte at lave sine egne. Det blev starten på et familieforetagende, der siden Emido har betjent store fodboldstjerner som Fabio Capello, Johan Cruyff, Jürgen Klinsmann, Roberto Mancini, Marco Van Basten og Dino Zoff – og som alle har præsteret stort med Pantofolo d’Oros fodboldsko på fødderne. I dag henvender brand’et sig ikke blot til professionelle sportsudøvere, men også til den aktive mand, der ikke går på kompromis, når det gælder fodtøj til sport eller hverdag. De lækre materialer sikrer nemlig, at skoene er ideelle til begge formål.

Dine fødder vil takke dig for et par Pantofola dOro sko eller sneakers

Takket være de mange års erfaring i branchen tillige med en stor passion for håndværket og respekt for materialerne er den italienske virksomhed i stand til at skabe og designe fodtøj som ingen andre. Komforten og bevægeligheden er i særklasse, og designet er på én gang sporty og afslappet. De er perfekte til sport og andre aktiviteter, men kan også tilføre et sporty look til et par almindelige jeans eller chinos og give et mere afslappet hverdagslook. Farvevalget varierer meget fra model til model, og du kan derfor selv vælge, om de skal være diskrete eller mere iøjefaldende – alt efter, hvilken stil du går efter at ramme.

Pantofola dOro online hos Kaufmann.dk

Hos Kaufmann.dk er vi vilde med mænd, der rent modemæssigt tør skille sig lidt ud, og derfor vil vi gerne hylde mærker som dette med et stort udvalg her på siden. Det giver vores kunder stor mulighed for at vælge mellem en lang række lækre designs, der alle er lavet i høj kvalitet og lukusmaterialer. Der er kræset for både håndværket og detaljerne, og det giver tilsammen et formidabelt helhedsindtryk, som du næppe finder mage på markedet. Med et par Pantofola dOro sneakers eller sko er du altid klædt lækkert på, og selv efter mange timer vil du stadig kunne mærke den lækre komfort og gode pasform. Har du spørgsmål til sko eller sneakers, må du altid gerne kontakte os, så står vores dygtige personale klar med vejledning og gode råd.