MCS We The People

  • 0 Varer fundet

MCS We The People

Dette amerikanske brand, der tidligere gik under navnet Marlboro Classic har altid været garant for tøjdesign i topklasse siden de i midt 80'erne begyndte deres rejse. Og sjældent har man set noget andet livstilsbrand, der er så stærkt og er præget af værdierne ’autencitet, natur og kvalitet’. Lavet uden kompromisser for kvalitet og autencitet bliver tøjet kun bedre med tiden. Den unikke kombination af amerikansk stil og italiensk design har været med til at skabe en vedvarende succes og en lang række af tøjkollektioner gennem tiden, som for alvor har slået sig fast på den internationale modescene. MCS We The People designer både jeans, t-shirts, jakker, bukser, striktrøjer og meget mere, og med deres mange forskellige styles rammer de som oftest en bred målgruppe af mænd med sans for kvalitet.

We The People jeans og t-shirt af højeste kvalitet

MCS We The People - tidligere Marlboro Classics - har skabt herretøj som jeans, t-shirt, jakke, bukser mm. i fabelagtig kvalitet, som lever op til de højeste standarder inden for herremode. Der er aldrig tale om tilfældigheder, når det gælder materiale- og farvevalg eller om bearbejdning eller forarbejdning af disse. Kun det bedste er godt nok! Derfor er du altid sikret en kvalitet i verdensklasse uanset hvilke styles, du vælger fra det amerikanske brand. Ligeledes har de også stor fokus på pasform og har altid forsøgt at stile efter den moderne mands former, faconer og krav i tidernes løb. Derfor er deres herremode altid på én og samme tid klassisk og tidsvarende.

Fra Marlboro Classic til MCS We The People herretøj

Selvom brand’et, der tidligere hed Marlboro Classic, skiftede i 2013 navn til MCS, er det dog stadig de samme traditioner og ambitioner, der danner kræfterne bag tøjkollektionerne. Dét er der på ingen måde lavet om på. Og netop disse kollektioner er i konstant udvikling. En udvikling, hvori de fornyer og tilpasser sig sæson efter sæson i takt med, at verden og den moderne mand forandrer sig. Derfor er MCS We The People t-shirt, jeans, striktrøjer, jakke, bukser og lign. altid en afspejling af tidens nyeste trends forenet med en karakteristisk elegance og et touch af amerikanske styles og traditioner.

MCS We The People og Marlboro Classic online

Hos Kaufmann forsøger vi at opbygge et solidt og nøje udvalgt sortiment af MCS We The People bukser, t-shirt, jeans, jakke og meget mere. Det betyder, at du her på siden blandt andet finder striktrøjer og jeans fra brand’et, der robuste og casual – og dog raffinerede og elegante. Du finder desuden også skjorter, shorts, jakker, polo og meget mere her på siden, sm vi løbende holder opdateret, så snart der sendes nye kollektioner og trends på gaden fra det populære amerikanske brand. Kig dig endelig omkring her på siden, og lad dig tage med storm af de mange lækre designs og den høje kvalitet.