La Martina

La Martina
La Martina
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

La Martina

La Martina er kendt for at stå bag nogle af de mest populære polo-klassikere til mænd. Eftersom deres designs er elegante og tidløse, appellerer tøjlinjen til en bred og varieret målgruppe. Men særligt, hvis du er på udkig efter high-end tøj, som er kendetegnet af høj kvalitet og innovativ teknologi, vil det verdensomspændende brand, La Martina, være noget for dig. Kollektionerne er moderne, hvilket kommer til udtryk gennem friske farvevalg, snit og detaljer. Men først og fremmest, er de mange kollektioner kendte for på raffineret vis at integrere sporty elementer i et ellers stilrent design.

La Martina – fra polosporten til modeindustrien

La Martina er en af sværvægterne inden for polo sportsverden. De har siden 80’erne leveret sadler, udstyr og accessories til polospillere i klubber verden over. Sidenhen har de udvidet deres speciale til mange andre beklædningsgenstande, hvilket er blevet taget godt imod af både poloklubber og modeindustrien. I dag designer de alt lige fra modeskjorter til polo-shirts til den moderne mand og sportsmand. La Martina sætter en ære i at være blandt de førende inden for innovation, teknologi og kvalitet, og de betragter det som en del af deres ansvar i kraft af, at de er nogle af de førende leverandører af sportstøj til professionelle sportsmænd. Dette er således din garanti for et produkt i verdensklasse.

La Martina poloshirts

Polotrøjen er en sand klassiker i herregarderoben, som aldrig vil uddø. Og det er bestemt ikke uden grund. Poloen appellerer særligt til tidens mere velklædte mand. Den er finere end en T-shirt, men samtidigt mere sporty end en skjorte og den kan derfor bruges i mange forskellige sammenhænge. Den kan både dresse et afslappet look op og gøre et formelt look mere casual. Netop polo-shirten er en af La Martinas absolut bedst sælgende produkter. Her i Kaufmann er vi selv vilde med La Martinas moderne snit og sporty designs og du finder derfor et bredt udvalg af deres designs på vores hylder. Poloerne fås i flere forskellige friske farvesammensætninger, men de har alle én ting til fælles: de prydes af La Martinas karakteristiske mærke, som henleder tankerne til den ædle kongesport – polo.

Stort udvalg og god service

Her hos Kaufmann finder du altid et bredt og varieret udvalg af La Martinas moderne produkter. Vi har gjort det til en dyd at samle og håndplukke de allerstørste designperler, som du nu kan få fingrene i online. Vi udvælger nøje de forskellige styles og stiller høje krav til tøjets pasform, materialevalg og design. Du kan derfor være sikker på, at når du køber tøj hos Kaufmann, så er kvaliteten mere end i orden. Under hvert produkt kan du læse mere om materialet, farven, størrelserne og selve varen, og du vil også kunne se flere billeder. Skulle du mod forventning mangle en oplysning, eller har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare vores kunders spørgsmål – det uanset om det handler om mode, vejledning, styling-tips, onlinekøb, ekspedering eller andet.