Johnny Love

Johnny Love
Johnny Love
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Johnny Love

Er du en stilbevidst mand med sans for detaljen? Og ønsker du at opbygge en stilet garderobe, som forener mere sofistikerede looks med et afslappet udtryk, så er Johnny Love mærket for dig. Brandet er kendt for sine raffinerede designs, som på intelligent vis krydser traditionelle, formelle klæder med mere frigjorte elementer, som har til formål at gøre tøjet mere alsidigt. Med Johnny Love er du præsentabel, hvor end du går hen. De stilrene designs kan derfor bruges på arbejdet såvel som i mere festlige sammenhænge.

Johnny Love, siden 2006

Designeren, John Vinnem, står bag det populære brand Johnny Love. Hans mission har lige siden begyndelsen været at få flere mænd til at dresse op i hverdagen, uden at det nødvendigvis behøver at kræve de helt store anstrengelser. Hans tøjlinje er nemlig kendetegnet af stilrigtige designs, som får dig til at se godt ud samtidig med, at de også føles behagelige at have på. Ideen bag tøjlinjen kom, da han i begyndelsen af årtusindeskiftet blev opmærksom på, at grænsen mellem løst, afslappet tøj og formelt, konservativt tøj var meget tydelig – enten var man til det ene, eller også var man til det andet. Denne tendens ønskede John Vinnem at gøre op med, så flere mænd kunne blive bedre til at kombinere elementer fra begge verdener med hinanden. Dette blev starten på tøjmærket Johnny Love .

Legende og elegant på samme tid

Johnny Love’s kollektioner er kendetegnet af stilrene designs, som er legende og elegante på én og samme tid. Kollektionen appellerer til den stilbevidste mand, som gerne vil være ordentligt klædt, men samtidig har en hang til ukonventionelle klæder. Tøjets stilrene linjer brydes af diskrete, men uventede detaljer, som får det overordnede look til at virke fuldendt. Johnny Love er kendt for sine høje krav til både kvalitet og pasform. Derfor er alt tøjet fremstillet af lækre materialer af høj kvalitet, som sidder godt og lader dig bevæge dig frit – i modsætning til meget andet formelt tøj, såsom skjorter og jakkesæt, som oftest har tendens til at stramme og begrænse ens bevægelsesfrihed. Pasformen er eminent og snittet moderne. Så vil du være sikker på at dit tøj sidder, som det skal, så er Johnny Love mærket for dig.

Stort udvalg og god service

Her hos Kaufmann finder du altid et stort udvalg af Johnny Love. Vi har jakker, strik og sweatshirts, som du med fordel kan bruge til at opgradere din garderobe hele året rundt. Samtlige af de varer, som du finder på siden er kendetegnet af en god pasform og kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få glæde af tøjet mange år frem i tiden. Vi sætter desuden en ære i at følge med i tidens største trends og tendenser, hvilket afspejler sig i vores sortiment, som derfor altid er opdateret med sæsonaktuelle varer fra Johnny Love.

Er du det mindste i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du er altid velkommen til at kontakte vores professionelle og imødekommende personale. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare vores kunders spørgsmål – det uanset om det handler om mode, vejledning, styling-tips, onlinekøb, ekspedering eller andet.