Henri Lloyd

  • 0 Varer fundet

Henri Lloyd - originalt og stilsikkert

Hvis man skal beskrive Henri Lloyd med få ord, ville man uden tvivl bruge ordene ’stilsikkert casualwear’, ’originalt’ og ’maskulint’. Det er lige netop det, tøjet står for. Her får du et lækkert mærke, der både er moderne og designet perfekt til både hjemme og ude. Det er lavet med praktiske elementer såsom justerbare ærmekanter, snoretræk og en høj kravekant, så man kan beskytte halsen. Desuden er det lavet med enkle figursyninger, som gør tøjet elegant at se på. Henri Lloyd har fokus på, at tøjet både skal være funktionelt og praktisk, hvilket er yderst vigtigt. Materialerne er både isolerende og ventilerende, så tøjet er så behageligt som muligt at have på. På den måde kan du med tøj fra Henri Lloyd holde på varmen og din hud kan samtidig få lov til at ånde.

Kombiner Henri Lloyd T-shirt og strik som du vil

Det smarte ved dette mærke er, at de har holdt deres designs i et stærkt og enkelt udtryk, som passer lige ind i de fleste mænds garderobe. Derfor har du mulighed for at kombinere tøjet på kryds og tværs og på den måde skabe din helt egen stil. Uanset om det er en Henri Lloyd T-shirt eller strik, kan du bære det sammen. Er dette ikke smart? Det gør det i mange situationer nemmere at sætte et casual look sammen, hvis alt tøjet er i samme stil. Deres T-shirts har nogle lækre detaljer - ikke mindst det klassiske HL-logo, der er omkredset af laurbær, som selvfølgelig går igen og igen på de fleste af mærkets forskellige produkter. Desuden kan du blive beriget med detaljer som striber på ærmerne i kontrastfarver, der giver en Henri Lloyd T-shirt et helt vildt fedt look, der ikke ses mange andre steder.

Henry Lloyd sweatshirt - teknisk innovation på det højeste

Hele historien starter i 1963, da Henri Lloyd bliver grundlagt af Henri Strzelecki, og siden dengang har det haft fokus på at kombinere teknisk innovation med stilfuldt design. Inden for tøj og sko er mærket blevet kendt i hele verden for at designe de formidable maritime designs, og det formår at gøre sejlerkulturen meget mere aktuel igennem de æstetiske og flotte kreationer. Når du køber en Henri Lloyd sweatshirt, får du et stykke tøj i de bedste materialer, og du er derfor sikret den højeste kvalitet. Uanset hvilken sweatshirt du vælger, vil du være overbevist om, at du erhverver dig noget helt unikt, der giver det flotteste og mest eksklusive look. Brandet formår nemlig at forvandle de praktiske elementer i tøjet til pyntende detaljer - en Henri Lloyd sweatshirt er uundværligt i ens garderobe!

Køb tøj fra Henri Lloyd online hos Kaufmann.dk

Til at starte med producerede Henri Lloyd kun tøj til sejlere og var på den måde en form for pioner inden for brugen af de nyeste materialer som goretex og bri-nylon. Men efter de begyndte at satse på modetøj i slutningen af halvfemserne, har de haft stor succes, og det er til glæde for os! Vi er stolte over at kunne tilbyde produkter fra dette mærke på vores hjemmeside, så lad dig inspirere af Henri Lloyd online hos Kaufmann.