Happy Socks

  • 0 Varer fundet

Spred glæde med Happy Socks fra Kaufmann

Sokker fra Happy Socks er glade sokker. Kort sagt. De er fulde af farver, mønstre og lækre detaljer, og de er alle i topkvalitet og af markedets lækreste materialer. Med sokker fra svenske Happy Socks får du ikke kun glade sokker, men også glade fødder – og et smil på læben. Sokker er ikke længere bare hvide, sorte eller grå. Tiden er ovre, hvor sokker tjener en udelukkende praktisk funktion. I dag ser vi, at strømper også har et æstetisk potentiale – de varmer ikke bare dine fødder; de definerer din stil, dit look og din følelse.

To svenskere med en farverig idé og glade fødder

Den glade strømpevirksomhed startede i foråret 2008. To svenske venner havde fået en god idé. De ville sprede glæde ved at omdanne en praktisk og nødvendig hverdagsting –strømpen – til et designermesterværk med fuld fart på farverne og af enestående kvalitet. Og lige siden da har gedigent håndværk gået hånd i hånd med grænseløs kreativitet. Happy Socks føres i dag i over 90 lande og på tværs af samtlige kontinenter. Det, der kendetegner strømpebrandet, er, at der ikke er det design, den farvekombination eller det mønster, der ikke fortjener at blive forvandlet til en lækker kvalitetsstrømpe – Happy Socks findes i nærmest alle modeller og design. Strømperne bliver produceret i Tyrkiet og syet på Lonati-strikkemaskiner fra Italien, som er kendte inden for modebranchen for at være et sandt kvalitetsstempel.

Livet er for kort til kun at gå med triste sokker

Inden for de seneste par år har sokker oplevet lidt af en innovativ designbølge – et farveboom. Hvor strømper tidligere har været en sort, hvid eller grå fornøjelse, der bliver taget for givet, fordi den alligevel bliver pakket væk under bukserne, er den i dag mere og mere en beklædningsgenstand, der bliver nøje udvalgt til at understøtte det samlede look. Når det gælder strømper, er der kommet nyt fokus på det farverige, det underfundige og det excentriske, men uden at gå på kompromis med det stilsikre og eksklusive. Strømperne skal kunne sige noget om dig som person. Og de farverige strømper kan have alle mulige former for signalværdi – en forretningsmand, der ikke tager sig selv helt så seriøs, som resten af outfittet måske kunne tyde på, eller måske en fyr på date, der helt subtilt viser, at han har sans for humor – og mode.

Køb dine Happy Socks online hos Kaufmann

Kaufmann er din Happy Socks forhandler i Danmark, og du kan købe dine Happy Socks online lige her. Du finder et lækkert udvalg af farverige strømper med originale mønstre og lækre detaljer – alt lige fra den klassiske sorte strømpe med hvide prikker eller striber til den let lyserøde strømpe med dybrøde hjerter på. Du er velkommen til at kigge videre i vores webshop, og du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at tage imod dig og finde netop den strømpe, der passer dig. Glæd dig til at gøre dine fødder glade med Happy Socks.