Hackett of London

Hackett of London
Hackett of London
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Fra secondhand til klassisk herretøj

Hackett of London er designet af Mr. Classic! Dette kaldes manden bag Hackett of London, som ellers også går under det mere normale navn Jeremy Hackett. Som så mange andre designere startede han sin karriere i den lokale tøjbutik i en alder af blot 17 år. Senere fik han job i et skrædderi i London, og det var her drømmene om at starte sit eget begyndte at rulle.

På Portobello Road i det vestlige London stødte Mr. Classic en dag på Ashley Lloyd-Jennings. De var begge på jagt efter traditionelt, britisk second-hand tøj på det lokale marked, og snart åbnede de sammen deres egen butik, hvorfra tøjet blev solgt. Det reparerede og rensede second-hand tøj var efterspurgt, og Hackett og Lloyd-Jennings kunne ikke se anden udvej end at begynde at producere egne kollektioner. Begge brugte de deres store kendskab til klassisk herretøj som inspiration. I slut 80’erne blev Hackett involveret i polosporten, hvilket kollektionerne da også tydeligt bærer præg af med bl.a. mange Hackett of London sweatshirts og flotte polo shirts.

I dag designer Hackett of London herretøj og accessories i klassisk britisk stil. Kollektionerne henvender sig til mænd i alle aldre, som ønsker at klæde sig stilfuldt, og for hvem kvaliteten betyder mere end tidens modetendenser. Selvom stilen er inspireret af klassisk engelsk mode, er den ikke gammeldags. Tværtimod betragter Hackett of London firmaets tøj og accessories som evolutionerende snarere end revolutionerende. De ønsker at klæde mænd på til alle lejligheder, hvad enten det er til job, fest, sport eller fritid.