Dolomite

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

God komfort og et lækkert look - Dolomite jakke

Når du køber en Dolomite jakke, er du sikker på at få en overdel, der både har en god komfort, giver dig et lækkert look og garanterer dig, at du er klædt godt på til alle vejrtyper. De har nemlig mange års erfaring, som sikrer dig et produkt af højeste kvalitet, og når vi som danskere skal døje med meget omskifteligt vejr, er dette lige jakken for os. Med en jakke fra dette brand behøver du heller ikke gå på kompromis med udseendet, da stilen er både moderne og praktisk. Dette er uden tvivl et brand, der laver det lækreste tøj, og de har en fantastisk evne - de formår nemlig at skabe noget, som ingen har skabt før. En Dolomite jakke er på alle måder kreativ og velovervejet.

Dolomite - italiensk kvalitetsbrand fra 1897

Dolomite er et italiensk kvalitetsbrand, der har sin oprindelse helt tilbage i 1897. De har gennem tiden sørget for, at bjergbestigere, hikere og andre ekstremsportsudøvere har været godt udstyret på ekspeditioner i hele verden, og det har de gjort med den bedste teknik og kvalitet. Hvis der er nogen, der forstår at følge udviklingen i både materiale, design og kvalitet, er det bestemt dette brand. Derfor er det heller ingen overraskelse, at Dolomite har været det foretrukne valg i over 100 år, når almindelige samt professionelle forbrugere har skulle vælge. Her ses en fantastisk evne til at kombinere tidens trends med det praktiske, og de går bestemt ikke på kompromis nogle steder.

Dolomite jakker - skarpt design med lige så skarpe detaljer

Alle produkter fra dette brand bærer i høj grad præg af en perfektionistisk vision, og man må sige, at de har evnen til at kombinere både det funktionelle og praktiske med de nyeste tendenser. Dolomite jakker er helt sikkert noget for dig, der går op i lækkert design kombineret med god komfort og lækre materialer. De er hovedsageligt et udendørs brand, men de dedikerer også deres kræfter på at producere både trøjer og sko. Deres produkter har især vundet stor succes på diverse skisportssteder samt i modebilledet, som vi kender det i dag. Dolomite jakker kan give dig et lækkert, sporty look, og så kommer de i en masse fede her-kommer-jeg farver, der er lige så skarpe som deres designs og detaljer.

Køb Dolomite dunjakke online hos Kaufmann.dk

Der findes ikke noget mere frisk end at trække i en knaldrød eller skrig orange jakke i vintermånederne, hvor det godt kan være lidt koldt og mørkt. På den måde kan du skabe kontrast til kulden med varme farver. Desuden får du masser af bevægelighed, når du køber en Dolomite dunjakke. Så leder du efter en komfortabel og stilren jakke, der holder i flere år, skal du vælge denne. Kig lidt videre på vores hjemmeside efter disse spændende jakker fra Dolomite eller kom forbi en af vores butikker og prøv den på. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.