Circolo

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Circolo blazer til stilrene herrer

En blazer er uundværlig i en mands garderobe. Det er noget af det mest praktiske, du kan anskaffe dig, da det passer til enhver stil. Er du den stilrene type, kan du sætte den sammen med et par chinos, en skjorte og et par vans. Er du til det mere casual look, så brug den sammen med et T-shirt, et par jeans og nogle sneakers. Den er perfekt til både forår, sommer og efterår, da den kan tages af og på, som man lyster og samtidig bruges som jakke. Der er mange forskellige slags, og derfor kan vi hos Kaufmann tilbyde dig en af dem, vi finder allermest smart og moderne, nemlig en Circolo blazer. Det italienske mærke Circolo tilbyder dig god kvalitet, design og stil i særklasse, og deres blazere kan købes her hos os.

Bevar stilen med en lækker blazer

Dette mærke har masser af lækre styles, der passer til enhver smag. Det er et italiensk mærke, og folkene bag går op i stil og elegance. Er du en blazer herre, så skal du helt sikkert vælge en blazer fra dette mærke. Du får et stykke tøj, du kan sætte sammen med et hvilket som helst sæt tøj fra din garderobe, og det vil tilføje en form for elegance til dit samlede look. Er du ikke en blazer herre, så skulle du tage at blive det. Mærket tilbyder nemlig forskellige styles blandt andet i farverne blå og grøn, som passer perfekt sammen med et par chinos eller et par jeans. Så er du ude efter et stykke tøj, der kan tilføje masser af stil, elegance og enkelthed, så burde du blive en blazer herre med en blazer fra Circolo!

Opnå et eksklusivt og elegant touch med en bomuldsblazer

Historisk set er en blazer mørkeblå med guld- eller metalknapper syet på, og det kommer af, at kaptajnen på den engelske fregat HMS BLAZER fik syet guldknapper på mandskabets mørkeblå jakker, så de så pænere ud, når Dronning Victoria kom på besøg - sådan forlyder det i hvert fald. Dette kunne hun godt lide, og derfor gjorde man det til en fast del af flå-dens garderobe. Bomuldsblazeren er også brugt som en klubjakke, hvorpå der er syet et brystemblem, der skal henvise til en specifik klub. I dag ser man bomuldsblazeren i mange stilbevidste mænds garderobe, hvor den hyppigt bliver anvendt til både fest og hverdag.

Køb blazer til mænd fra Circolo online hos Kaufmann

Kaufmann kendetegnes ved kun at forhandle tøj i højeste kvalitet og i de lækreste designs. Vi har siden 1908 udviklet og formeret os, men vi har altid en finger på pulsen, når det kommer til mode og trends til mænd i alle aldre. En blazer til mænd er uundværlig i garderoben, så du er meget velkommen til at kigge videre på vores hjemmeside og se, om du kan finde en, der passer godt til dig, eller du kan komme forbi en af vores mange butikker og prøve en på. Vores kompetente personale står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi ses!