Bagutta

  • 0 Varer fundet

Bagutta - Italienske skjorter og slip til kvalitetsbevidste mænd

Italienerne er verden over kendt for deres høje kvalitet og moderigtige designs, og er et stykke tøj ”Made in Italy” er det et kvalitetsstempel i særklasse. Dette gør sig helt sikkert også gældende, når opmærksomheden falder på brand’et Bagutta, som er en del af det store firma CIT S.p.A., der siden 1939 har haft sit hovedsæde i Milan. Bagutta udspringer fra de selv samme familietraditioner, som CIT S.p.A. har opbygget deres enorme succes omkring. Bagutta omfatter hovedsageligt håndsyede skjorter og slips og sælger i dag deres varer i store oplag – ikke bare i hjemlandet, men også i resten af Europa, USA og Japan.

Bagutta skjorter i eksklusivt design af høj kvalitet

Dér, hvor Bagutta for alvor skiller sig ud, er deres mangeårige erfaring og store passion for netop det håndværk og den tankegang, det kræves for at kunne designe og producere skjorter til et hav af lande verden over. De går aldrig på kompromis med materialevalget eller designet, og du kan være helt sikker på, at der er en tanke bag hver enkelte syning, knap eller snit. Kombinationen af deres familietraditioner, sans for trends og mode samt mangeårige erfaring inden for komfort og pasform gør dem i stand til at kunne designe skjorter, der er tidssvarende og matcher den moderne mands behov.

Lad dig inspirere af vores udvalg af Bagutta skjorter

Vi håndplukker de allerstørste klassikere og de nyeste trends, så du kan vælge mellem det bedste af det bedste, og er sikret en høj kvalitet, et stilfuldt design og eksklusive materialer. Med en Bagutta skjorte går du aldrig gal i byen, hvad enten du leder efter tøj til arbejde, hverdag eller fest. De kan kombineres med både habitbukser, jeans og chinos – alt efter hvilken udtryk eller look, du er på jagt efter. Du finder alt lige fra de helt klassiske, ensfarvede modeller til de mere vovede, mønstrede varianter. Så lad dig blot inspirere til at finde lige netop den model, der matcher dit look og behov.

Køb Bagutta skjorter online hos Kaufmann.dk

Hos Kaufmann.dk har vi altid været meget fascinerede af de mange designerperler fra Bagutta, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde dig et udsøgt udvalg af deres mange forskellige skjorter. Det er de færreste mænd, der i dag ikke har en eller flere skjorter som en del af deres garderobe, og de fleste tøjmærker har deres egen kollektion af skjorter. Så klik dig ind på vores webshop og se vores brede udvalg, som helt sikkert vil friste dig til at investere i en ny skjorte til din garderobe. Du er også velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker og prøve skjorterne på. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe!